You are here:

kthehu mbrapa

Fakulteti i Edukimit e shënoi 3 dhjetorin – Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara, me një vizitë në QB “Lef Nosi” në Prizren
Prof.Asoc.Dr.Elsev Brina Lopar, Shefe i Departamentit të Programeve Turke, mori pjesë në Simpoziumin e 14-të Botëror të Gjuhës Turke në Universitetin′′Alanya Alaaddin Keykubat′′
U mbajt konferenca përmbyllëse eprojektit SHPRESE i Caritasit zviceran
Universiteti organizoi ceremoni me rastin e pensionimit të Prof. Asoc. Dr. Ragip Gjoshi
U mbajt konferenca me temë: “Fuqizimi i zhvillimit të fëmijëve në vitet e hershme përmes lojës: perspektivat dhe praktikat aktuale”
Në Fakultetin e Edukimit u mbajt punëtoria me temë “Mjedisi mësimor, materialet didaktike dhe menaxhimi i kohës dhe grupit”
Bordi Këshillëdhënës Industrial i Fakultetit të Edukimit ka mbajtur mbledhjen e radhës
Prof. Ass. Dr. Serdan Kervan është zgjedhur anëtare e Këshillit Kombëtar të Shkencës
NJOFTIM PËR ZGJATJEN E AFATIT PËR PARAQITJEN E PROVIMEVE SHTATORI II 2020/21 DHE SHKARKIMIN E FLETËPAGESAVE PËR PARQITJE TË PROVIMEVE PËR HERË TË DYTË E TUTJE (UA MASHTI NR:09/2021)
Njoftim – Afati i Shtatorit II

[datapostimi][/datapostimi]