image_pdfimage_print

Studentët e Fakultetit të Edukimit zhvilluan vizitë studimore në Pyllin e Arinjve dhe Shpellën e Gadimës

Studentët e Fakultetit të Edukimit zhvilluan vizitë studimore në Pyllin e Arinjve dhe Shpellën e Gadimës Studentët e Fakultetit të Edukimit në vitin e katërt, programi fillor, zhvilluan një vizitë studimore në Pyllin e Arinjve dhe Shpellën e Gadimës. Kjo ngjarje u organizua në kuadër të lëndës “Fëmijët dhe mësimi në natyrë” nga Prof. Asoc.…