image_pdfimage_print

Vizitë studimore në Parlamentin e Kosovës, Muzeun Kombëtar dhe Bibliotekën “Pjetër Bogdani.”

Vizitë studimore në Parlamentin e Kosovës, Muzeun Kombëtar dhe Bibliotekën “Pjetër Bogdani.” Sot studentët e Fakultetit të Edukimit, të Programit Fillor dhe Parashkollor, bënë vizita studimore në Parlamentin e Kosovës, Muzeun Kombëtar dhe Bibliotekën “Pjetër Bogdani.” Gjatë vizitës në Parlament, studentët patën mundësinë ideale të shohin organizimin dhe funksionimin e Kuvendit të Republikës së Kosovës.…

Studentët e Fakultetit të Edukimit zhvilluan vizitë studimore në Pyllin e Arinjve dhe Shpellën e Gadimës

Studentët e Fakultetit të Edukimit zhvilluan vizitë studimore në Pyllin e Arinjve dhe Shpellën e Gadimës Studentët e Fakultetit të Edukimit në vitin e katërt, programi fillor, zhvilluan një vizitë studimore në Pyllin e Arinjve dhe Shpellën e Gadimës. Kjo ngjarje u organizua në kuadër të lëndës “Fëmijët dhe mësimi në natyrë” nga Prof. Asoc.…

Fakulteti i Edukimit e shënoi 2 Prillin Ditën Botërore të Autizmit me vizita në Shoqatën “Autizmi” dhe Qendrën e Kujdesit Ditor PEMA në Prizren

Fakulteti i Edukimit e shënoi 2 Prillin Ditën Botërore të Autizmit me vizita në Shoqatën “Autizmi” dhe Qendrën e Kujdesit Ditor PEMA në Prizren Sot  Prof. ass. dr. Pranvera Jetishi Çollaku dhe asistentja MA Besë Krasniqi PhD c. së bashku me një grup të studentëve të  Programit Parashkollor, vizituan Shoqatën “Autizmi” dhe Qendrën e Kujdesit Ditor…

Vizitë mirësjelljeje prej Konsullit të ri përgjithshëm të Turqisë në Prizren, Z. Celal Doğan në Fakultetin e Edukimit

Vizitë mirësjelljeje prej Konsullit të ri përgjithshëm të Turqisë në Prizren, Z. Celal Doğan në Fakultetin e Edukimit Më datë 15. 03. 2023,  në  Fakultetin e Edukimit,  stafi akademik të programit  në Gjuhën Turke, priti në takim Konsullin e ri të Përgjithshëm të Turqisë në Prizren, z.Celal Doğan, të cilit i dëshiruan suksese dhe e…

Me 06 Janar 2023, Ligjëruesi nga Universiteti Anadolu të Turqisë, Prof. Dr. Esra CEYHAN realizoj një seminar i titulluar “Rinia dhe përdorimi i rrjeteve-sociale”

Me 06 Janar 2023, Ligjëruesi nga Universiteti Anadolu të Turqisë, Prof. Dr. Esra CEYHAN realizoj një seminar i titulluar “Rinia dhe përdorimi i rrjeteve-sociale” Me 06 Janar 2023, Ligjëruesi nga Universiteti Anadolu të Turqisë, Prof. Dr. Esra CEYHAN realizoj një seminar i titulluar “Rinia dhe përdorimi i rrjeteve-sociale”. Në seminarin e dedikuar për studentët të…