image_pdfimage_print

Projekti “SHPRESË”, dhe Fakulteti i Edukimit në Prizren pritën në vizitë delegacionin e Caritasit zvicerian

Projekti “SHPRESË”, dhe Fakulteti i Edukimit në Prizren pritën në vizitë delegacionin e Caritasit zvicerian Zyrtarë kryesor të Caritasit zvicerian me seli në Bern të Zvicrës këto ditë kanë qënduar për vizitë në Kosovë, të përfaqësuara nga nga Znj. Sandra Ege (Drejtoreshë e Programit për Kosovë) dhe Znj. Christine Holesek (Zyrtare e Programit për Kosovë),…