image_pdfimage_print

U mbajt konferenca me temë: “Fuqizimi i zhvillimit të fëmijëve në vitet e hershme përmes lojës: perspektivat dhe praktikat aktuale”

U mbajt konferenca me temë: “Fuqizimi i zhvillimit të fëmijëve në vitet e hershme përmes lojës: perspektivat dhe praktikat aktuale”Caritasi Zviceran, në kuadër të projektit SHPRESE, organizoi konferencën vjetore me temën “Fuqizimi i zhvillimit të fëmijëve në vitet e hershme përmes lojës: perspektivat dhe praktikat aktuale”. Konferenca u zhvillua me një (1) panel diskutimi dhe…

Në Fakultetin e Edukimit u mbajt punëtoria me temë “Mjedisi mësimor, materialet didaktike dhe menaxhimi i kohës dhe grupit”

Në Fakultetin e Edukimit u mbajt punëtoria me temë “Mjedisi mësimor, materialet didaktike dhe menaxhimi i kohës dhe grupit” Pas punëtorisë të suksesshme e cila u realizua në Fakultetin e Edukimit gjatë muajit korrik 2021, në kuadër të projektit SHPRESE, u mbajt punëtoria e dytë, me temë “Mjedisi mësimor, materialet didaktike dhe menaxhimi i kohës…

Bordi Këshillëdhënës Industrial i Fakultetit të Edukimit ka mbajtur mbledhjen e radhës

Bordi Këshillëdhënës Industrial i Fakultetit të Edukimit ka mbajtur mbledhjen e radhës Bordi Këshillëdhënës Industrial i Fakultetit të Edukimit të enjten ka mbajtur mbledhjen e radhës. Takimi u mbajt në bazë të agjendës: Participimi i përfaqësueseve të punëdhënësve në BKI; Mundësia e mbajtjes së ligjëratave të hapura me studentë me të ftuar nga BKI; Diskutimi…

Prof. Ass. Dr. Serdan Kervan është zgjedhur anëtare e Këshillit Kombëtar të Shkencës

Prof. Ass. Dr. Serdan Kervan është zgjedhur anëtare e Këshillit Kombëtar të Shkencës Prof. Ass. Dr. Serdan Kervan mësimdhënëse në Fakultetin e Edukimit në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, është zgjedhur anëtare e Këshillit Kombëtar të Shkencës. Këshilli Kombëtar i Shkencës është trup profesional i themeluar nga Kuvendi i Kosovës që përkujdeset për zhvillimin e…

NJOFTIM PËR ZGJATJEN E AFATIT PËR PARAQITJEN E PROVIMEVE SHTATORI II 2020/21 DHE SHKARKIMIN E FLETËPAGESAVE PËR PARQITJE TË PROVIMEVE PËR HERË TË DYTË E TUTJE (UA MASHTI NR:09/2021)

NJOFTIM PËR ZGJATJEN E AFATIT PËR PARAQITJEN E PROVIMEVE SHTATORI II 2020/21  DHE SHKARKIMIN E FLETËPAGESAVE PËR PARQITJE TË PROVIMEVE PËR HERË TË DYTË E TUTJE (UA MASHTI NR:09/2021) Vendimi i Senatit 01-322, data 04.11.2021 Lejohet rihapja e sistemit për paraqitjen e provimeve në afatin e Shtatorit II për vitin Akademik 2020/2021, studentet kanë të drejtë…

Njoftim – Afati i Shtatorit II

Njoftim – Afati i Shtatorit IIAfati i provimeve Shtatori II për vitin akademik 2020/2021 Vendim Lejohet afati i Shtatorit II për vitin Akademik 2020/2021 për paraqitjen e provimeve, studentet kanë drejtë të paraqesin dy (2) provime. Paraqitja provimeve bëhet nga data: 29.10.2021 deri më 03.11.2021. Mbajta e provimeve bëhet nga: 05.11.2021 deri më 19.11.2021. Vendimi i Senatit 01-292 datë 26.10.2021 Ngjarjet e…

NJOFTIM – (Në bazë të vendimit të Qeverisë për masat shtesë anti-COVID)

NJOFTIM – (Në bazë të vendimit të Qeverisë për masat shtesë anti-COVID) NJOFTIM (Në bazë të vendimit të Qeverisë për masat shtesë anti-COVID) Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Edukimit se provimet të caktuar për datën 13.09.2021, nuk do të mbahen, do të shtyhen në një periudhe tjetër kohe për te cilën do t’ju njoftojmë në ditët në vazhdim. Me respekt!…