image_pdfimage_print

U mbajt konferenca përmbyllëse eprojektit SHPRESE i Caritasit zviceran

U mbajt konferenca përmbyllëse eprojektit SHPRESE i Caritasit zviceran Fakulteti i Edukimit i Universitetit “Ukshin Hoti” Prizren, për katër vite ishte pjesë e projektit  SHPRESE (Caritas Zviceran).   Në këtë projekt ishin të përfshirë katër fakultete në Kosovë. Duke ofruar koordinim ndërmjet MASHTİ-t dhe drejtorive të arsimit, profesorëve, edukatoreve dhe studentëve, ky projekt ka mundësuar bashkëpunimin…