image_pdfimage_print

Takimi iniciues mbi përgatitjen e programeve për diploma e dyfishta

Takimi iniciues mbi përgatitjen e programeve për diploma e dyfishta Më 19 dhjetor 2022, Fakulteti i Edukimit në Universitetin ’Ukshın Hotı’’ Prizren dhe Fakulteti i Edukimit në Universitetin Pamukkale në Turqi, në kuadër të Marrëveshjes aktuale dypalëshe u mbajt takimi on-line në të cilën morën pjesë dekanët, shefat të departamenteve dhe profesorët. Diskutimet u zhvilluan…

Mbahet ligjëratë e përbashkët mes Universitetit ”Ukshin Hoti” Prizren – Fakulteti i Edukimit dhe Hasan Kalyoncu University – Fakulteti Edukimit nga Turqia

Mbahet ligjëratë e përbashkët mes Universitetit ”Ukshin Hoti” Prizren – Fakulteti i Edukimit dhe Hasan Kalyoncu University – Fakulteti Edukimit nga Turqia Është mbajtur ligjërata me temë “Metodologjia e edukimit gjithëpërfshirës”, e organizuar në formatin  online nga Universitetit ”Ukshin Hoti” Prizren, Fakulteti i Edukimit dhe Hasan Kalyoncu University – Fakulteti Edukimit nga Turqia. Ligjërata është…

Fakulteti i Edukimit e shënoi 3 dhjetorin – Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara, me një vizitë në QB “Lef Nosi” në Prizren

Fakulteti i Edukimit e shënoi 3 dhjetorin – Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara, me një vizitë në QB “Lef Nosi” në Prizren Sot  Prof. ass. dr. Pranvera Jetishi Çollaku, Prof. ass. dr. Gjylë Totaj Salihu, dhe asistentja MA Besë Krasniqi, PhD c. , së bashku me studentet e programit parashkollor  vizituan Qendrën…

Prof.Asoc.Dr.Elsev Brina Lopar, Shefe i Departamentit të Programeve Turke, mori pjesë në Simpoziumin e 14-të Botëror të Gjuhës Turke në Universitetin′′Alanya Alaaddin Keykubat′′

Prof.Asoc.Dr.Elsev Brina Lopar, Shefe i Departamentit të Programeve Turke, mori pjesë në Simpoziumin e 14-të Botëror të Gjuhës Turke në Universitetin′′Alanya Alaaddin Keykubat′′ Prof.Asoc.Dr. Elsev Brina Lopar, Shefe e Programeve Turke, mori pjesë në Simpoziumin e 14-të Botëror të Gjuhës Turke në Universitetin “Alanya Alaaddin Keykubat′′ (ALKU), prej 20 deri më 22 tetor 2022, duke…

U mbajt konferenca përmbyllëse eprojektit SHPRESE i Caritasit zviceran

U mbajt konferenca përmbyllëse eprojektit SHPRESE i Caritasit zviceran Fakulteti i Edukimit i Universitetit “Ukshin Hoti” Prizren, për katër vite ishte pjesë e projektit  SHPRESE (Caritas Zviceran).   Në këtë projekt ishin të përfshirë katër fakultete në Kosovë. Duke ofruar koordinim ndërmjet MASHTİ-t dhe drejtorive të arsimit, profesorëve, edukatoreve dhe studentëve, ky projekt ka mundësuar bashkëpunimin…