image_pdfimage_print

Mbahet ligjëratë e përbashkët mes Universitetit ”Ukshin Hoti” Prizren – Fakulteti i Edukimit dhe Hasan Kalyoncu University – Fakulteti Edukimit nga Turqia

Mbahet ligjëratë e përbashkët mes Universitetit ”Ukshin Hoti” Prizren – Fakulteti i Edukimit dhe Hasan Kalyoncu University – Fakulteti Edukimit nga Turqia Është mbajtur ligjërata me temë “Metodologjia e edukimit gjithëpërfshirës”, e organizuar në formatin  online nga Universitetit ”Ukshin Hoti” Prizren, Fakulteti i Edukimit dhe Hasan Kalyoncu University – Fakulteti Edukimit nga Turqia. Ligjërata është…