image_pdfimage_print

Takimi iniciues mbi përgatitjen e programeve për diploma e dyfishta

Takimi iniciues mbi përgatitjen e programeve për diploma e dyfishta Më 19 dhjetor 2022, Fakulteti i Edukimit në Universitetin ’Ukshın Hotı’’ Prizren dhe Fakulteti i Edukimit në Universitetin Pamukkale në Turqi, në kuadër të Marrëveshjes aktuale dypalëshe u mbajt takimi on-line në të cilën morën pjesë dekanët, shefat të departamenteve dhe profesorët. Diskutimet u zhvilluan…

Mbahet ligjëratë e përbashkët mes Universitetit ”Ukshin Hoti” Prizren – Fakulteti i Edukimit dhe Hasan Kalyoncu University – Fakulteti Edukimit nga Turqia

Mbahet ligjëratë e përbashkët mes Universitetit ”Ukshin Hoti” Prizren – Fakulteti i Edukimit dhe Hasan Kalyoncu University – Fakulteti Edukimit nga Turqia Është mbajtur ligjërata me temë “Metodologjia e edukimit gjithëpërfshirës”, e organizuar në formatin  online nga Universitetit ”Ukshin Hoti” Prizren, Fakulteti i Edukimit dhe Hasan Kalyoncu University – Fakulteti Edukimit nga Turqia. Ligjërata është…

Fakulteti i Edukimit e shënoi 3 dhjetorin – Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara, me një vizitë në QB “Lef Nosi” në Prizren

Fakulteti i Edukimit e shënoi 3 dhjetorin – Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara, me një vizitë në QB “Lef Nosi” në Prizren Sot  Prof. ass. dr. Pranvera Jetishi Çollaku, Prof. ass. dr. Gjylë Totaj Salihu, dhe asistentja MA Besë Krasniqi, PhD c. , së bashku me studentet e programit parashkollor  vizituan Qendrën…