image_pdfimage_print

Vizitë mirësjelljeje prej Konsullit të ri përgjithshëm të Turqisë në Prizren, Z. Celal Doğan në Fakultetin e Edukimit

Vizitë mirësjelljeje prej Konsullit të ri përgjithshëm të Turqisë në Prizren, Z. Celal Doğan në Fakultetin e Edukimit Më datë 15. 03. 2023,  në  Fakultetin e Edukimit,  stafi akademik të programit  në Gjuhën Turke, priti në takim Konsullin e ri të Përgjithshëm të Turqisë në Prizren, z.Celal Doğan, të cilit i dëshiruan suksese dhe e…