image_pdfimage_print

Fakulteti i Edukimit e shënoi 2 Prillin Ditën Botërore të Autizmit me vizita në Shoqatën “Autizmi” dhe Qendrën e Kujdesit Ditor PEMA në Prizren

Fakulteti i Edukimit e shënoi 2 Prillin Ditën Botërore të Autizmit me vizita në Shoqatën “Autizmi” dhe Qendrën e Kujdesit Ditor PEMA në Prizren Sot  Prof. ass. dr. Pranvera Jetishi Çollaku dhe asistentja MA Besë Krasniqi PhD c. së bashku me një grup të studentëve të  Programit Parashkollor, vizituan Shoqatën “Autizmi” dhe Qendrën e Kujdesit Ditor…