image_pdfimage_print

Në Fakultetin e Edukimit u mbajt punëtoria me temë “Mjedisi mësimor, materialet didaktike dhe menaxhimi i kohës dhe grupit”

Në Fakultetin e Edukimit u mbajt punëtoria me temë “Mjedisi mësimor, materialet didaktike dhe menaxhimi i kohës dhe grupit” Pas punëtorisë të suksesshme e cila u realizua në Fakultetin e Edukimit gjatë muajit korrik 2021, në kuadër të projektit SHPRESE, u mbajt punëtoria e dytë, me temë “Mjedisi mësimor, materialet didaktike dhe menaxhimi i kohës…