image_pdfimage_print

U mbajt konferenca me temë: “Fuqizimi i zhvillimit të fëmijëve në vitet e hershme përmes lojës: perspektivat dhe praktikat aktuale”

U mbajt konferenca me temë: “Fuqizimi i zhvillimit të fëmijëve në vitet e hershme përmes lojës: perspektivat dhe praktikat aktuale”Caritasi Zviceran, në kuadër të projektit SHPRESE, organizoi konferencën vjetore me temën “Fuqizimi i zhvillimit të fëmijëve në vitet e hershme përmes lojës: perspektivat dhe praktikat aktuale”. Konferenca u zhvillua me një (1) panel diskutimi dhe…

Në Fakultetin e Edukimit u mbajt punëtoria me temë “Mjedisi mësimor, materialet didaktike dhe menaxhimi i kohës dhe grupit”

Në Fakultetin e Edukimit u mbajt punëtoria me temë “Mjedisi mësimor, materialet didaktike dhe menaxhimi i kohës dhe grupit” Pas punëtorisë të suksesshme e cila u realizua në Fakultetin e Edukimit gjatë muajit korrik 2021, në kuadër të projektit SHPRESE, u mbajt punëtoria e dytë, me temë “Mjedisi mësimor, materialet didaktike dhe menaxhimi i kohës…