image_pdfimage_print

U mbajt konferenca me temë: “Fuqizimi i zhvillimit të fëmijëve në vitet e hershme përmes lojës: perspektivat dhe praktikat aktuale”

U mbajt konferenca me temë: “Fuqizimi i zhvillimit të fëmijëve në vitet e hershme përmes lojës: perspektivat dhe praktikat aktuale”Caritasi Zviceran, në kuadër të projektit SHPRESE, organizoi konferencën vjetore me temën “Fuqizimi i zhvillimit të fëmijëve në vitet e hershme përmes lojës: perspektivat dhe praktikat aktuale”. Konferenca u zhvillua me një (1) panel diskutimi dhe…