image_pdfimage_print

Fakulteti i Edukimit e shënoi 3 dhjetorin – Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara, me një vizitë në QB “Lef Nosi” në Prizren

Fakulteti i Edukimit e shënoi 3 dhjetorin – Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara, me një vizitë në QB “Lef Nosi” në Prizren Sot  Prof. ass. dr. Pranvera Jetishi Çollaku, Prof. ass. dr. Gjylë Totaj Salihu, dhe asistentja MA Besë Krasniqi, PhD c. , së bashku me studentet e programit parashkollor  vizituan Qendrën…