image_pdfimage_print

Takimi iniciues mbi përgatitjen e programeve për diploma e dyfishta

Takimi iniciues mbi përgatitjen e programeve për diploma e dyfishta Më 19 dhjetor 2022, Fakulteti i Edukimit në Universitetin ’Ukshın Hotı’’ Prizren dhe Fakulteti i Edukimit në Universitetin Pamukkale në Turqi, në kuadër të Marrëveshjes aktuale dypalëshe u mbajt takimi on-line në të cilën morën pjesë dekanët, shefat të departamenteve dhe profesorët. Diskutimet u zhvilluan…